Monday 4 January 2010

Boa Kanyon’da Doa Organik Ürünler mağazasında...


Boa’yı kurduğumuz ilk günden beri tasarımlarımızla 2 farklı alanda önemli değerler yaratma gibi bir hedefimiz vardı: hem doğaya saygılı hem de estetik olarak doyurucu bir marka olacaktık. Bundan dolayı Boa Türkiye’de Beymen Blender gibi tasarım odaklı bir mağazada yerini alırken geçtiğimiz sene yurtdışında Berlin ve Malezya’da ekolojik tasarım markalarını sunan 2 farklı mağazaya girdi.

Aklımızın bir köşesinde hep Türkiye’de de misyonumuza uyan bir mağaza hayali vardı ve geçtiğimiz ay sonunda bu mağazayla tanıştık! Bazılarınızın dikkatini yalın ahşap mağaza tasarımıyla çekmiştir, sonbahardan beri Kanyon’da B1 katında Doa Organik Ürünler isimli bir mağaza var. İsim benzerliğimize biz de şaşırdık, kader dedik ve Boa olarak Organik Senfoni koleksiyomuz ve Çuval tarafından hazırlanan çantalarımızla 1 Ocak’tan itibaren Doa’nın askılarında yerimizi aldık.

Doa Organik Ürünler’de ayrıca mağazanın kendi organik bebek giyim markası Ekruli,
Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF-Türkiye) lisanslı ürünleri, organik çoraplar ve oyuncaklar da satışa sunuluyor. Doa mağazasının önemli bir özelliği ise, mağazada satılan her ürünün gelirinin bir bölümünün Doğal Hayatı Koruma Vakfı’na (WWF-Türkiye) aktarılıyor olması...

Biz Boa olarak İstanbul’da da misyonumuzla bu kadar örtüşen bir mağazaya dahil olduğumuz için çok keyiflendik. Sizin de Kanyon’da Doa’ya uğramanızı tavsiye ederiz!